TS Yhtymä
Kaffepaussi
7

Kaksi turkulaista poikaa

Sakke 31.07.2017

Kaksi turkulaista poikaa pelailivat Tampereella leirikoulun jälkeen jääkiekkoa. Yhtäkkiä läheiseltä koiranulkoiluttajien suosimalta polulta juoksi iso ja vihainen koira poikien kimppuun. Koira tarrautui toista pojista kiinni, mutta toinen pojista nosti mailansa ja huitoi ja lätki mailalla niin, että koira päästi irti ja lähti jatkamaan matkaansa.

Sattumalta tilanteen oli nähnyt ohikulkeva paikallislehden toimittaja. Hän meni poikien luokse ja kehui koiraa huitonutta poikaa. Toimittaja sanoi tekevänsä lehteen jutun, ja kysyi voisiko se alkaa ”Rohkea Tapparan fani pelasti ystävänsä…”. Poika sanoi, ettei ole Tapparan fani. Toimittaja kysyi, voisiko juttu alkaa ”Reipas Ilveksen kannattaja auttoi ystävänsä pulasta…”. Poika sanoi ettei ole Ilveksenkään kannattaja.

Toimittaja kysyi ihmeissään, että mitä joukkuetta sitten kannatat? Poika vastasi, että TPS:ää. Seuraavana aamuna paikallislehdessä oli juttu: ”Nuori turkulainen huligaani pahoinpiteli perheen lemmikkikoiraa jääkiekkomailalla”.

Naurut

Kiitos viestistäsi! Toimituksemme käy lähetetyt naurut läpi viikottain ja lisää vitsisi mahdollisesti sivulle.

Tapahtui virhe, olkaa hyvä ja yrittäkää myöhemmin uudestaan.

Julkaisemme tällä sivulla lukijoiden itse kirjoittamia vitsejä, kaskuja ja hauskoja juttuja.

Voit lähettää oman vitsisi oheisen lomakkeen avulla.

Älä käytä loukkaavaa tai epäsopivaa kieltä.

Kaffepaussi-sivun toimitus päättää, mitkä Naurut julkaistaan verkossa ja käsittelee kirjoituksia tarpeen mukaan.

TS-Yhtymällä on oikeus käyttää Kaffepaussi-sivustolle ladattua materiaalia. Kuvia ja kirjoituksia saatetaan julkaista myös TS-Yhtymän printtilehdissä.