TS Yhtymä
Kaffepaussi

Walk for Freedom Turussa

Koskela Lorna 14.10.2017

Mitä kuvassa on/mitä kuvassa tapahtuu?

Walk for Freedom.

Maailmassa arvioidaan olevan tällä hetkellä 27 miljoonaa ihmiskaupan uhria. Joka 30. sekunti tähän lukuun tulee yksi uusi uhri lisää.
Walk for Freedom on maailmanlaajuinen tapahtuma, jossa yli 250 kaupungissa lauantaina 15. lokakuuta kokoonnuttiin yhteen herättämään tietoisuutta ihmiskaupasta ja kerättiin varoja sen vastaiseen työhön. Kävelemällä mustissa, yhtenäisessä jonossa, tehdään näkyväksi ne ihmiset, jotka elävät yhä meidänkin keskuudessamme orjuudessa.

Tapahtuman takana on A21 Campaign -niminen järjestö, joka tekee maailmanlaajuisesti töitä ihmiskauppaa vastaan levittämällä tietoa, tekemällä ehkäisevää työtä ja auttamalla uhreja.

Missä kuva on otettu?

Tuomiokirkon edessä Turussa.

Kemut

Kiitos viestistäsi! Toimituksemme käy lähetetyt kemut läpi viikottain ja lisää kemusi mahdollisesti sivulle.

Tapahtui virhe, olkaa hyvä ja yrittäkää myöhemmin uudestaan.

Julkaisemme tällä sivulla juttuja ja kuvia juhlista, tapahtumista, tapaamisista ja muistamisista. Jutut ovat lukijoiden itse kirjoittamia.

Voit lähettää oman juttusi oheisen lomakkeen avulla. Lomakkeen kysymykset auttavat Sinua kertomaan kemuista kaiken oleellisen.

Vastaa kysymyksiin tarkasti, napakasti ja tapahtuman luonteen mukaisesti. Liitä mukaan yksi kuva, mielellään vaakakuva.
*-merkityt kysymykset ovat pakollisia.

Lataamalla kuvan tähän vakuutat, että kuva on Sinun ottamasi ja/tai Sinulla on oikeus kuvan jakamiseen. Samalla vakuutat, että kuvassa näkyvät henkilöt ovat antaneet luvan kuvan julkaisuun.

Kaffepaussi-sivun toimitus päättää, mitkä tarinat julkaistaan verkossa ja käsittelee kirjoituksia tarpeen mukaan.

TS-Yhtymällä on oikeus käyttää Kaffepaussi-sivustolle ladattua materiaalia. Kuvia ja kirjoituksia saatetaan julkaista myös TS-Yhtymän printtilehdissä.