TS Yhtymä
Kaffepaussi

Suomusjärvellä koko perheen perinteinen kylätapahtuma

09.07.2017

Mitä juhlittiin/mitä tapahtui?

Suomusjärvellä vietettiin koko perheen perinteistä kylätapahtumaa Suomusjärvi-päivää, joka järjestetään vuosittain heinäkuun toisena sunnuntaina.

Missä tapahtuma pidettiin?

Suomusjärven kirjaston pihalla ja kirjastossa.

Kuka järjesti tilaisuuden?

Kotiseutuyhdistys Suomusjärvi-Seura järjesti päivän yhteistyössä Salon kaupungin ja Salon seurakunnan sekä Suomusjärven muiden yhdistysten kanssa.

Mitä tilaisuudessa tapahtui? Kuka esiintyi, mitä oli ohjelmassa, kuinka paljon oli osallistujia?

Päivä aloitettiin kansanlaulukirkolla. Paikalliset yhdistykset esittelivät toimintaansa. Vuoden suomusjärveläinen julkistettiin. Valinta kohdistui tänä vuonna kesäteatteriryhmä SuoNäppeihin. Ohjelmassa oli kuorolaulua, musiikkiesitys, vanhojen ajoneuvojen kulkue, lukupiiri ja sirkusesitys. Alueella oli myös myyntikojuja ja kirpputori. Kävijöitä oli tullut paikalle sankoin joukoin aurinkoisen sään helliessä tapahtumaa.

Mikä nousi tapahtumassa puheenaiheeksi?

Aurinkoinen sää, upea sirkusesitys, maittavat lohikeitot, karjalanpiirakat ja letut. Hyväntuulinen puheensorina täytti alueen. Suomusjärvi-päivää voidaan pitää entisten ja nykyisten suomusjärveläisten kohtaamispaikkana.

Kemut

Kiitos viestistäsi! Toimituksemme käy lähetetyt kemut läpi viikottain ja lisää kemusi mahdollisesti sivulle.

Tapahtui virhe, olkaa hyvä ja yrittäkää myöhemmin uudestaan.

Julkaisemme tällä sivulla juttuja ja kuvia juhlista, tapahtumista, tapaamisista ja muistamisista. Jutut ovat lukijoiden itse kirjoittamia.

Voit lähettää oman juttusi oheisen lomakkeen avulla. Lomakkeen kysymykset auttavat Sinua kertomaan kemuista kaiken oleellisen.

Vastaa kysymyksiin tarkasti, napakasti ja tapahtuman luonteen mukaisesti. Liitä mukaan yksi kuva, mielellään vaakakuva.
*-merkityt kysymykset ovat pakollisia.

Lataamalla kuvan tähän vakuutat, että kuva on Sinun ottamasi ja/tai Sinulla on oikeus kuvan jakamiseen. Samalla vakuutat, että kuvassa näkyvät henkilöt ovat antaneet luvan kuvan julkaisuun.

Kaffepaussi-sivun toimitus päättää, mitkä tarinat julkaistaan verkossa ja käsittelee kirjoituksia tarpeen mukaan.

TS-Yhtymällä on oikeus käyttää Kaffepaussi-sivustolle ladattua materiaalia. Kuvia ja kirjoituksia saatetaan julkaista myös TS-Yhtymän printtilehdissä.