TS Yhtymä
Kaffepaussi

Suksi sieneen -tapahtumassa juhlittiin Suomen luonnon päivää

26.08.2017

Mitä juhlittiin/mitä tapahtui?

Suksi sieneen -tapahtumassa juhlittiin Suomen luonnon päivää.

Mukana oli paljon myyjiä ja näytteilleasettajia. Salon seudun luonnonsuojeluyhdistys järjesti vuosittaisen sieninäyttelynsä tapahtuman yhteydessä. Asiantuntijat ja hallituksen jäsenet pystyttivät näyttelyn ja tarjosivat sienitietoutta sekä sienivisan kiinnostuneille kävijöille, joita riittikin sankoin määrin.

Myös presidentti Sauli Niinistö ja rouva Jenni Haukio pysähtyivät näyttelyn äärelle. Juttuhetki oli mukava ja parilla tuntui olevan harrastuneisuutta ja tietoutta näistä metsiemme aarteista. Kauniin violetti haisuseitikki kiinnitti Jenni Haukion huomion ja Sauli Niinistö heitti huulta punaisen kärpässienen käyttöhistoriasta.

Missä tapahtuma pidettiin?

Suksi sieneen -tapahtuma järjestettiin Teijon kansallispuistossa Luontokeskuksen pihalla.

Kuka järjesti tilaisuuden?

Tapahtuman järjestivät Metsähallitus, Luontokeskus uusine yrittäjineen sekä iso joukko paikallisia yhdistyksiä ja yrittäjiä.

Mitä tilaisuudessa tapahtui? Kuka esiintyi, mitä oli ohjelmassa, kuinka paljon oli osallistujia?

Tapahtuman ohjelma koostui kuorolauluista, puheista, luontoretkistä, herkutteluhetkistä ja moninaisista näytteilleasettajien ohjelmista.

Mikä nousi tapahtumassa puheenaiheeksi?

Päivän kohokohta oli varmasti presidenttiparin vierailu. Pari kiersi Mathildanjärven luontopoluilla, ruokaili lohikeitolla ja vieraili monella tapahtumapisteellä, viipyen paikalla lähes kaksi tuntia.

Kemut

Kiitos viestistäsi! Toimituksemme käy lähetetyt kemut läpi viikottain ja lisää kemusi mahdollisesti sivulle.

Tapahtui virhe, olkaa hyvä ja yrittäkää myöhemmin uudestaan.

Julkaisemme tällä sivulla juttuja ja kuvia juhlista, tapahtumista, tapaamisista ja muistamisista. Jutut ovat lukijoiden itse kirjoittamia.

Voit lähettää oman juttusi oheisen lomakkeen avulla. Lomakkeen kysymykset auttavat Sinua kertomaan kemuista kaiken oleellisen.

Vastaa kysymyksiin tarkasti, napakasti ja tapahtuman luonteen mukaisesti. Liitä mukaan yksi kuva, mielellään vaakakuva.
*-merkityt kysymykset ovat pakollisia.

Lataamalla kuvan tähän vakuutat, että kuva on Sinun ottamasi ja/tai Sinulla on oikeus kuvan jakamiseen. Samalla vakuutat, että kuvassa näkyvät henkilöt ovat antaneet luvan kuvan julkaisuun.

Kaffepaussi-sivun toimitus päättää, mitkä tarinat julkaistaan verkossa ja käsittelee kirjoituksia tarpeen mukaan.

TS-Yhtymällä on oikeus käyttää Kaffepaussi-sivustolle ladattua materiaalia. Kuvia ja kirjoituksia saatetaan julkaista myös TS-Yhtymän printtilehdissä.