TS Yhtymä
Kaffepaussi

Koko Suomi kiittää -konsertissa pantiin jalalla koreasti

15.05.2017

Mitä juhlittiin/mitä tapahtui?

Koko Suomi kiittää -konsertissa pantiin jalalla koreasti

Missä tapahtuma pidettiin?

Ruusukallion hyvinvointikeskuksessa Turussa

Kuka järjesti tilaisuuden?

Siskot ja Simot -yhteisö

Mitä tilaisuudessa tapahtui? Kuka esiintyi, mitä oli ohjelmassa, kuinka paljon oli osallistujia?

Turkulaisia vanhuksia kunniavieraiksi kutsunut Koko Suomi kiittää -kiitoskonsertti keräsi lähes kolmesataapäisen yleisön Ruusukallion hyvinvointikeskukseen. Turussa kiitollisuutta osoitettiin konsertilla, jossa lavalle nousivat ensin Koulukadun päiväkodin lapset ja Piispanlähteen koulun nuorten lauluryhmä. Koskettavien esitysten jälkeen juhlavieraat pääsivät pyörähtelemään tanssilattialle Ville Mäkimattilan, tangoprinsessa Janiina Lehtosen ja Finlandersin Jussi Lammelan tahtiin.

Saana Räisä (kuvassa vasemmalla) lähti konserttikaveriksi isoäidilleen Mirja Lehdolle. ”En ole koskaan miettinyt minkä ikäinen olen, kun elämä on tässä ja nyt, mutta kaikenlaista olen ehtinyt tehdä”, nauroi piiasta veikkauskioskin ja verkatehtaan kautta kotiavustajaksi päätynyt Lehto.

Mikä nousi tapahtumassa puheenaiheeksi?

Hyvinvointikeskukseen saapuneiden juhlavieraiden määrä yllätti järjestäjät.

”Kaikki halukkaat eivät meinanneet mahtua saliin, joten päädyimme avaamaan ovet ja osa porukasta jammaili aulassa. Konsertin aikana pari vapaaehtoista kävi ostamassa lisää pullaa, kun alustavat arviot kahvittelijoiden määrästä ylittyivät ”, nauroi Satu Järvenpää, yksi tapahtuman vastuuhenkilöistä.

Kemut

Kiitos viestistäsi! Toimituksemme käy lähetetyt kemut läpi viikottain ja lisää kemusi mahdollisesti sivulle.

Tapahtui virhe, olkaa hyvä ja yrittäkää myöhemmin uudestaan.

Julkaisemme tällä sivulla juttuja ja kuvia juhlista, tapahtumista, tapaamisista ja muistamisista. Jutut ovat lukijoiden itse kirjoittamia.

Voit lähettää oman juttusi oheisen lomakkeen avulla. Lomakkeen kysymykset auttavat Sinua kertomaan kemuista kaiken oleellisen.

Vastaa kysymyksiin tarkasti, napakasti ja tapahtuman luonteen mukaisesti. Liitä mukaan yksi kuva, mielellään vaakakuva.
*-merkityt kysymykset ovat pakollisia.

Lataamalla kuvan tähän vakuutat, että kuva on Sinun ottamasi ja/tai Sinulla on oikeus kuvan jakamiseen. Samalla vakuutat, että kuvassa näkyvät henkilöt ovat antaneet luvan kuvan julkaisuun.

Kaffepaussi-sivun toimitus päättää, mitkä tarinat julkaistaan verkossa ja käsittelee kirjoituksia tarpeen mukaan.

TS-Yhtymällä on oikeus käyttää Kaffepaussi-sivustolle ladattua materiaalia. Kuvia ja kirjoituksia saatetaan julkaista myös TS-Yhtymän printtilehdissä.