Koko Suomi kiittää -konsertissa pantiin jalalla koreasti

15.05.2017

Mitä juhlittiin/mitä tapahtui?

Koko Suomi kiittää -konsertissa pantiin jalalla koreasti

Missä tapahtuma pidettiin?

Ruusukallion hyvinvointikeskuksessa Turussa

Kuka järjesti tilaisuuden?

Siskot ja Simot -yhteisö

Mitä tilaisuudessa tapahtui? Kuka esiintyi, mitä oli ohjelmassa, kuinka paljon oli osallistujia?

Turkulaisia vanhuksia kunniavieraiksi kutsunut Koko Suomi kiittää -kiitoskonsertti keräsi lähes kolmesataapäisen yleisön Ruusukallion hyvinvointikeskukseen. Turussa kiitollisuutta osoitettiin konsertilla, jossa lavalle nousivat ensin Koulukadun päiväkodin lapset ja Piispanlähteen koulun nuorten lauluryhmä. Koskettavien esitysten jälkeen juhlavieraat pääsivät pyörähtelemään tanssilattialle Ville Mäkimattilan, tangoprinsessa Janiina Lehtosen ja Finlandersin Jussi Lammelan tahtiin.

Saana Räisä (kuvassa vasemmalla) lähti konserttikaveriksi isoäidilleen Mirja Lehdolle. ”En ole koskaan miettinyt minkä ikäinen olen, kun elämä on tässä ja nyt, mutta kaikenlaista olen ehtinyt tehdä”, nauroi piiasta veikkauskioskin ja verkatehtaan kautta kotiavustajaksi päätynyt Lehto.

Mikä nousi tapahtumassa puheenaiheeksi?

Hyvinvointikeskukseen saapuneiden juhlavieraiden määrä yllätti järjestäjät.

”Kaikki halukkaat eivät meinanneet mahtua saliin, joten päädyimme avaamaan ovet ja osa porukasta jammaili aulassa. Konsertin aikana pari vapaaehtoista kävi ostamassa lisää pullaa, kun alustavat arviot kahvittelijoiden määrästä ylittyivät ”, nauroi Satu Järvenpää, yksi tapahtuman vastuuhenkilöistä.