TS Yhtymä
Kaffepaussi

Eläkeliiton Paimion yhdistys istutti kuusia Saharantaan

Mitä juhlittiin/mitä tapahtui?

Eläkeliiton Paimion yhdistys vietti tiistaina 18.8.2020 Jokipuistopäivää kauniissa kesäsäässä viehättävästi kunnostetussa Saharannassa.

Missä tapahtuma pidettiin?

Saharanta, Paimio

Kuka järjesti tilaisuuden?

Paimion Eläkeliiton yhdistys

Mitä tilaisuudessa tapahtui? Kuka esiintyi, mitä oli ohjelmassa, kuinka paljon oli osallistujia?

Saimme viettää pitkästä aikaa yhdessä nauttien musiikista, laulusta, grillauksesta, peleistä ja seurustelusta. Yhdistyksen puheenjohtajan Terttu Ihamäen tervehdyksen jälkeen tilaisuuteen toi oman tervehdyksensä Eläkeliiton tiedottaja Vesa Toikka.

Mikä nousi tapahtumassa puheenaiheeksi?

Eläkeliiton 50-juhlavuosi ja siihen liittyvä metsänistutushanke, jolla halutaan torjua ilmastonmuutosta. Paimion yhdistys vastasi metsänistutushaasteeseen istuttamalla Saharantaan kolme kuusta kaupungin osoittamaan paikkaan. Kuvassa kuusien istuttajat vas. Lauri Sillanpää, Rauno Aaltonen, Leena Järvi ja takana oik. Terttu Ihamäki.

Kemut

Kiitos viestistäsi! Toimituksemme käy lähetetyt kemut läpi viikottain ja lisää kemusi mahdollisesti sivulle.

Tapahtui virhe, olkaa hyvä ja yrittäkää myöhemmin uudestaan.

Julkaisemme tällä sivulla juttuja ja kuvia juhlista, tapahtumista, tapaamisista ja muistamisista. Jutut ovat lukijoiden itse kirjoittamia.

Voit lähettää oman juttusi oheisen lomakkeen avulla. Lomakkeen kysymykset auttavat Sinua kertomaan kemuista kaiken oleellisen.

Vastaa kysymyksiin tarkasti, napakasti ja tapahtuman luonteen mukaisesti. Liitä mukaan yksi kuva, mielellään vaakakuva.
*-merkityt kysymykset ovat pakollisia.

Lataamalla kuvan tähän vakuutat, että kuva on Sinun ottamasi ja/tai Sinulla on oikeus kuvan jakamiseen. Samalla vakuutat, että kuvassa näkyvät henkilöt ovat antaneet luvan kuvan julkaisuun.

Kaffepaussi-sivun toimitus päättää, mitkä tarinat julkaistaan verkossa ja käsittelee kirjoituksia tarpeen mukaan.

TS-Yhtymällä on oikeus käyttää Kaffepaussi-sivustolle ladattua materiaalia. Kuvia ja kirjoituksia saatetaan julkaista myös TS-Yhtymän printtilehdissä.